fbpx

A képzés megtelt, következő képzésre jelentkezés: 2022. június 15-től

2022 márciusában újra indul a képzés, jelentkezz most!

Academy 5.0

6 ok, hogy miért

a mi képzésünket válaszd

#1 bárhol dolgozhatsz

A képzés sikeres elvégzésével államilag elismert képesítést adó bizonyítványt szerezhetsz, amivel bármelyik teremben dolgozhatsz edzőként.

A pontos végzettségről és tanusítványról a képzéseknél részletesebben olvashatsz.

#2 Időben a legjobbak vagyunk

a képzésünk NEM 1 évig tart

Tudtad, hogy egy edzőképzés akár 1 évig is tarthat? Nálunk a képzés márciusban kezdődik és májusban fejeződik be, tehát körülbelül 10 hetes. Magyarországon minden képzés ugyanannyi képzési óra, csak nem húzzuk egy 1 évig az idődet, mert saját teremben oktatunk és ezért könnyebben meg tudjuk szervezni a képzéseinket. Nem kell hosszú hónapokig  azért várni, hogy végre lefoglaljunk egy konditermet oktatásra…

#3 Saját teremben oktatunk

mi vagyunk az egyetlen képzőintézmény, aminek saját terme van

Ez azt jelenti számodra, hogy nagyon kényelemesen, csak egy helyszínre kell járnod a gyakorlatokra és nem kell a képzést időben széthúzni, hiszen a termünk állandóan nyitva van.

#4 Vállalkozás FEJLESZTÉS

hogyan építs fel a nulláról mindent

Olyan képzést akartunk csinálni, ami nem csak arra koncentrál, hogy sikerüljön a személyi edző vizsgád, hanem segít abban, hogy vállalkozásfejlesztési ötleteket és tippeket átadva, valóban edző és valóban sikeres edző lehess.

#5 Válogatott oktatói csapat

Ugye milyen rossz, amikor olyanok oktatnak, akik nem is csinálják? Szerintünk is.

Az oktatói csapat tagjai olyanok, akiktől Te is szívesen fogsz tanulni, hiszen a szakma kiemelt alakjai vagy éppen olyan tehetségek, akik azt az utat járták végig sikeresen, amire te is készülsz.

#6 SPECIÁLIS MODULOK

olyan gyakorlati oktatás van nálunk, amit el sem hiszel

Erőemelés, jóga, testtartás elemzés, holisztikus edzéstechnikák, ökölvívás és még sorolhatnánk. Nálunk az edzőképzésen nem csak az alapokat tanulod meg, hanem bepillantást nyerhetsz olyan területekre is, amivel jobb leszel, mint az átlag edzők.​

Válassz képzést!

2 képzés közül tudsz választani,
nincs rossz döntés

Testépítés-fitnesz

március 5-től

Ez az egyik legnépszerűbb képzési forma. Mindent megtanulsz a “gyúrásról” az alapoktól a versenyzői szintig. Hangsúlyt kap a konditermes súlyzós és gépes edzés, és természetesen a helyes bemelegítés és nyújtás is.

A képzést ajánljuk kezdőknek és haladóknak, nőknek és férfiaknak egyaránt, és azoknak is, akik nem feltétlen akarnak edzők lenni, hanem saját magukat szeretnék az alakformálás tudományában profi szintre fejleszteni.

Fitnesz instruktor

március 5-től

Ennél a képzésnél is ugyanolyan hangsúlyt kapnak a konditermes szabadsúlyos és gépes gyakorlatok, de jobban kifejtésre kerülnek bizonyos funkcionális mozgásformák.

Amíg a Testépítő edző versenyzői szintig veszi végig a konditermi edzéseket, ennél a képzésnél inkább az alapedzéstervek, az állapotfelmérés és a kardió gépek szélesebb körű használata kerül előtérbe.

Így tudsz jelentkezni hozzánk!

A lent található jelentkezési linken add meg neved, telefonszámodat és email címedet, válaszd ki a szakot majd kattints a “Küldés” gombra.

Az elküldés után a megadott email címre pár percen belül érkezik egy email, ami alapján véglegesíteni tudod a jelentkezésedet a jelentkezési díj befizetésével.

⚡20 ezer Ft GYORSASÁGI KEDVEZMÉNY

Ha elküldöd a jelentkezésedet és 24 órán belül befizeted a jelentkezési díjat (50 ezer Ft), akkor a képzés 250 ezer Ft helyett összesen csak 230 ezer Ft-ba kerül.

Az akció február 21-ig tart.

A tanfolyamra végleges jelentkezési határidő: február 27.

Jelentkezési lap

Írd be az adatokat és kattints a küldés gombra!