fbpx

az Academy 6.0 teltházas, jelentkezés lezárult

Academy 7.0

jelentkezés: 2022. november 21-től
start: 2023. március 4.

6 ok, hogy miért

a mi képzésünket válaszd

#1 bárhol dolgozhatsz

A képzés sikeres elvégzésével államilag elismert képesítést adó bizonyítványt szerezhetsz, amivel bármelyik teremben dolgozhatsz edzőként.

A pontos végzettségről és tanusítványról a képzéseknél részletesebben olvashatsz.

#2 Időben a legjobbak vagyunk

a képzésünk NEM 1 évig tart

Tudtad, hogy egy edzőképzés akár 1 évig is tarthat? Nálunk a képzés októberben kezdődik és decemberben fejeződik be, tehát körülbelül 10 hetes. Magyarországon minden képzés ugyanannyi képzési óra, csak nem húzzuk egy 1 évig az idődet, mert saját teremben oktatunk és ezért könnyebben meg tudjuk szervezni a képzéseinket. Nem kell hosszú hónapokig  azért várni, hogy végre lefoglaljunk egy konditermet oktatásra…

#3 Saját teremben oktatunk és a vizsga is itt van

mi vagyunk az egyetlen képzőintézmény, aminek saját terme van

Ez azt jelenti számodra, hogy nagyon kényelemesen, csak egy helyszínre kell járnod a gyakorlatokra és nem kell a képzést időben széthúzni, hiszen a termünk állandóan nyitva van. A vizsgára sem kell várnod sok időt, a központi vizsgát is nálunk szervezik.

#4 Vállalkozás FEJLESZTÉS

hogyan építs fel a nulláról mindent

Olyan képzést akartunk csinálni, ami nem csak arra koncentrál, hogy sikerüljön a személyi edző vizsgád, hanem segít abban, hogy vállalkozásfejlesztési ötleteket és tippeket átadva, valóban edző és valóban sikeres edző lehess.

#5 Válogatott oktatói csapat

Ugye milyen rossz, amikor olyanok oktatnak, akik nem is csinálják? Szerintünk is.

Az oktatói csapat tagjai olyanok, akiktől Te is szívesen fogsz tanulni, hiszen a szakma kiemelt alakjai vagy éppen olyan tehetségek, akik azt az utat járták végig sikeresen, amire te is készülsz.

#6 SPECIÁLIS MODULOK

olyan gyakorlati oktatás van nálunk, amit el sem hiszel

Erőemelés, jóga, testtartás elemzés, holisztikus edzéstechnikák, ökölvívás és még sorolhatnánk. Nálunk az edzőképzésen nem csak az alapokat tanulod meg, hanem bepillantást nyerhetsz olyan területekre is, amivel jobb leszel, mint az átlag edzők.​

Válassz képzést!

2 képzés közül tudsz választani,
nincs rossz döntés

Testépítés-fitnesz

Ez az egyik legnépszerűbb képzési forma. Mindent megtanulsz a “gyúrásról” az alapoktól a versenyzői szintig. Hangsúlyt kap a konditermes súlyzós és gépes edzés, és természetesen a helyes bemelegítés és nyújtás is.

A képzést ajánljuk kezdőknek és haladóknak, nőknek és férfiaknak egyaránt, és azoknak is, akik nem feltétlen akarnak edzők lenni, hanem saját magukat szeretnék az alakformálás tudományában profi szintre fejleszteni.

Fitnesz instruktor

Ennél a képzésnél is ugyanolyan hangsúlyt kapnak a konditermes szabadsúlyos és gépes gyakorlatok, de jobban kifejtésre kerülnek bizonyos funkcionális mozgásformák.

Amíg a Testépítő edző versenyzői szintig veszi végig a konditermi edzéseket, ennél a képzésnél inkább az alapedzéstervek, az állapotfelmérés és a kardió gépek szélesebb körű használata kerül előtérbe.

Így tudsz jelentkezni hozzánk!

A lent található jelentkezési linken add meg neved, telefonszámodat és email címedet, válaszd ki a szakot majd kattints a “Küldés” gombra.

Az elküldés után a megadott email címre pár percen belül érkezik egy email, ami alapján véglegesíteni tudod a jelentkezésedet.

Mielőtt jelentkezel, mindenképpen olvasd el a részletes tájékoztatót ezen az oldalon.

⚡30 ezer Ft GYORSASÁGI KEDVEZMÉNY

A képzés árából 30 ezer Ft gyorsasági kedvezményt kapsz, hogy ha a jelentkezés beküldése után 24 órán belül befizeted a képzés árát vagy a jelentkezési díjat.

A képzés részleteit itt olvashatod: https://negyszazalek.com/kepzesek/#reszletek

Az akció augusztus 29-ig tart.

A tanfolyamra végleges jelentkezési határidő: szeptember 23. 

(a férőhelyek várhatóan hamarabb elfogynak)

Jelentkezési lap

Írd be az adatokat és kattints a küldés gombra! (A jelentkezés elküldése után kapsz egy emailt, ahol a befizetéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak.)