fbpx

A legnagyobb konditerem Budapest belvárosában

A 4% Fitness GYM a Kálvin tér mellett taláható edzőterem. 4 öltöző, 3 szint, 1700nm. A konditerem 2021 februárjában keszült el.

english_flag.png Largest gym in Budapest central with great location. Come and visit our gym near Kalvin square. Three floors: functional training part, cardio and strength machines.

Kedves pultos lányok és szuper vendégkör

Nem titok, nálunk vannak a legaranyosabb és legkedvesebbek pultoslányok! Egy fárasztó munkanap után jössz hozzánk? Biztos széles mosollyal fognak várni téged!

english_flag.png The staff is friendly and helpful. It's good to know: everybody can speak English perfectly.

Egyedi stílus és hangulat 1876-ból

Egy szuper belsőépítészeti csapat dolgozott azért, hogy egy nagyon különleges hangulatú termet hozzunk létre. A tervezés és kivetelezés 2018 közepén kezdődött és közel 3 évig tartott. Hihetetlen, de a konditerem egy 1876-os épületben van, így garantált, hogy nem mindennapi designnal találkozhatsz nálunk. Tudtad, hogy az erőemelő teremrész szó szerint egy ketrec?

english_flag.png Unique design and atmosphere. The GYM's building was made in 1876.

Eddz napsütésben!

Bár a konditerem nagy része a -1 szinten van, a földszinten is hagytunk teret a napsütésnek és az edzésnek. A teremben megtalálható két keresztcsiga, funkcionális állvány, TRX, kettlebell, súlyzó, battle rope, jumpbox és crossfit kardió gépek. Még a végén lehet le is barnulsz.

english_flag.png Workout and do streching in our shiny functional area. We have a really good functional training room with kettlebell, TRX, jump box, battle rope, plate.

A 4% konditerem tele van a legmodernebb gépekkel!

Az ország egyik legjobban felszerelt edzőterme

Meg fogsz lepődni, de a termünkben 13 féle márka gépeit válogattuk össze. Más termekben maximum 2-3 márkával találkozhatsz, de nálunk nagyon változatos gépparkkal tudsz edzeni. Több mint 2 évbe telt mire mindent beszereztünk, de mára már teljes a gépparkunk!

Kattints a képre vagy IDE és nézd meg, hogy mennyire sok gépünk van!

english_flag.png Well-equipped gym. More than 50 different strength machines, benches and cardio machines. Dumbbells: 1kg - 60kg.

Check out our GYM equipment list!