fbpx

TRAINERS

tg
pj
bb
gh
vic
zszs
kl
lp
rg
oj
bj
gg

TÓVÁRI GERGŐ

VEZETŐ SZEMÉLYI EDZŐ / CSOPORTOS EDZŐ
ENGLISH SPEAKING
Lelkiismeretes munka és profizmus, ez jellemzi leginkább Gergő munkáját. Vezető személyi edzőként a 4% Fitness meghatározó személyisége, akinek magas szakmai tudásához kétség sem fér. A személyi edzés iránti szeretete és pedagógus végzettsége a város legjobb edzői közé emeli őt. Kezdők, haladók és profik számára egyaránt megfelelő választás a Gergővel való közös munka.

CONTACTS:

PÉCH JÚLIA

SZEMÉLYI EDZŐ / CSOPORTOS EDZŐ
ENGLISH SPEAKING
Júlia az az edző, aki elkötelezetten segít a vendégeinek a céljaik elérésében. Nem csak a személyi edzéseken van jelen, hanem a hétköznapokban is motivál az életmódváltásra. Júlia az edzéseket a legnagyobb szakértelemmel állítja össze, legyen szó rehabilitációról, gerinctréningről vagy alakformálásról. A jó hangulat és kemény munka egyaránt jellemzik az óráit. Ha komolyan gondolod, és nem tudod, hogy vágj bele, akkor keresd Júliát bizalommal.

CONTACTS:

BARTAL BENCE

SZEMÉLYI EDZŐ
Bence egy állandóan jókedélyű és életvidám srác, aki az edzéseit is hasonló légkörben tartja, de persze profin ügyel az egyensúlyra, hogy ez az edzés rovására ne menjen. Számtalan gyakorlat, és edzésmódszer közül válogatva, mindig tud új elemeket hozni az edzésbe, új kihívásokat, ezért a hosszú távú munka során sem lép fel unalom és motiváció hiány. Személyre szabottan segít javítani az élet minőséget, odafigyelve minden apró részletre, az edzettségi szinttől, egészen az életkori sajátságokon át a testi szükségletekig. Mindenben áll rendelkezésre, legyen az sérülésből, betegségből történő rehabilitáció, korrekció, állapotfelmérés, edzésterv, táplálkozási tanácsadás, személyre szabott étrend, edzőtermi ismeretterjesztés, testsúly menedzsment.

CONTACTS:

GELENCSÉR HAJNALKA

SZEMÉLYI EDZŐ
ENGLISH SPEAKING
Hajni a funkcionális edzésre szakosodott, szereti kombinálni a saját testsúlyos edzéseket a géppark használatával. Jó hangulatban telnek az órái, de ez ne tévesszen meg, ettől még tuti, hogy izomlázad lesz másnap. Szívesen fogad kezdőket, illetve haladókat is. Kinézetre az egyik leghitelesebb edző, márcsak ezért is motiváló. Táplálkozással kapcsolatban is el tud látni rengeteg tanáccsal. Akrobatikus fitnessben és testépítésben is releváns tapasztalata van, így nála biztos, hogy jó helyen leszel. Mottója: A tested mindent kibír, az elméd az, amit meg kell győznöd!

CONTACTS:
 • Instagram
 • email: gelencser.hajni1@gmail.com
 • telefon: +36702256797

KOVÁCS LIZA

SZEMÉLYI EDZŐ / CSOPORTOS EDZŐ
Liza az a lány, akivel szívesen bandázol a teremben. Egyrészről, mert külsőleg nagyon hiteles, másrészről az edzésein láthatod, hogy nem ma kezdte. Liza határtalan türelemmel és kedvességgel győzi meg kezdő és haladó vendégeit arról, hogy segítségével 110%-on teljesítsenek. Liza az a típusú személyi edző, akivel mindenki edzeni akar. Liza várja kezdők és haladók jelentkezését, akár egyedül, akár párban. Ne várj, írj neki nyugodtan!

CONTACTS:
 • Instagram
 • email: k.lizafitness@gmail.com
 • telefon: +36304070165

LANTOS PÉTER

SZEMÉLYI EDZŐ
ENGLISH SPEAKING
Peti egyszerre lesz a kedvenc edződ és jó haverod. Az a típusú edző, aki sosem hagy magadra, és figyel arra, hogy minden edzést úgy élvezz, mintha az első alkalom lenne. Változatos gyakorlatok, kreatív edzések, Petinél sosem fogsz unatkozni. A vendégektől érkező rengeteg pozitív visszajelzés azt sugallja, hogy Peti tudja a titkát annak, hogy mitől lesz valaki jó edző.

CONTACTS:

OROSZ JÁNOS

SZEMÉLYI EDZŐ
ENGLISH SPEAKING
János számára nagyobb eredmény látni valakinek az első húzódzkodását vagy fekvőtámaszát, mint 37 kilóról 52 kilóra ugrani a mellgépen. Egy ilyen sikerélmény hatalmas löketet adhat neked is. Többnyire az egész napos ülés negatív hatásait igyekszik ellensúlyozni az edzések során, és olyan gyakorlatokat mutat majd, amikről elsőre el sem hiszed, hogy sikerülhet, pedig menni fog. Nem rakétatudomány felpakolni egy kis izmot vagy lecsípni egy kicsit az úszógumiból. János segít a megváltozott életmódhoz alkalmazkodni, és olyan hosszú távon fenntartható szokásokat kialakítani, aminek hozadéka az egészségen, javuló testtartáson és jó közérzeten kívül a fogyás és izomépítés.

CONTACTS:

BANDI JÚLIA

SZEMÉLYI EDZŐ
Júlia az az edző, akinek a legjobb hangulatban telnek az órái, ugyanakkor mosolyogva nézi végig azt is, amikor egy kemény edzés után, alig bírsz felvánszorogni a lépcsőn. Étrenddel egybekötött, súlyzós és funkcionális edzéseivel segít céljaid elérésében. Ha elhatároztad, hogy életmódot váltasz, de nem tudod, hogyan kezdj neki, keresd Júliát bizalommal! Segít, hogy végre olyan alakot láss a tükörben, amilyet megálmodtál.

CONTACTS:
 • Instagram
 • email: juliabandi95@gmail.com
 • telefon: +36301680891

PIERRE LAROCHELLE

SZEMÉLYI EDZŐ
ENGLISH/FRENCH SPEAKING
Certified personal trainer from France, basketball fan and hip-hop artist beside the Fitness activity, Pierre is at your disposal to help you starting or improve your physical condition during your fitness journey and motivate you to reach the best version of yourself.

CONTACTS:
 • Instagram
 • email: pierre.larochelle75@gmail.com
 • telefon: +36702211493HOSSZEJNI PÁRISZA

SZEMÉLYI EDZŐ
Párisza kedves és humoros, és mivel állandóan jó kedve van, nagyon jól érzik magukat a vendégei, akár egy izzasztó edzés közben is. Párisza egy magas szintű táncos képzettséget párosít a fitness és alakformálás rejtelmeivel, így garantált, hogy segítségével meg tudod valósítani a célodat. Ha Páriszát meglátod az edzőteremben, biztos tudni akarod, hogy milyen edzéstervet követ, hiszen a saját fizikumán is látható, hogy valamit jól csinál. Páriszában nem fogsz csalódni, jelentkezz hozzá személyi edzésre!

CONTACTS:
 • Instagram
 • email: hosszejniparisza@gmail.comJUHÁSZ TAMÁS

SZEMÉLYI EDZŐ
Juhász Tomi vagyok. Lassan 13 éve foglalkozom a testépítéssel. Kezdetben erősportokkal, többek között fekve nyomás, erősember sportokban próbáltam ki magam. Majd 2010-től a testépítés ragadott magával és ez az életmód, ez a sport vált a hivatásommá és hobbimmá egyaránt! Testépítő- és fitnesz sportoktatóként, táplálkozási tanácsadóként a legfontosabb számomra, hogy hozzá tudok járulni az emberek egészségéhez és tudok nekik ezáltal segíteni. Könnyen megteremtem a kapcsolatot az ügyfeleimmel/vendégeimmel, legyen akár kezdő vagy haladó szintű sportoló. A lényeg, hogy mindig szeresd és élvezd amit csinálsz, mert így leszel eredményes, egészséges és boldog!

CONTACTS:

MODÁR MÓNIKA

SZEMÉLYI EDZŐ / CSOPORTOS EDZŐ
Fontosnak tartom, hogy óráim jókedvűen teljenek, továbbá, hogy akik egyszer megfordulnak az óráimon azok a továbbiakban is visszajöjjenek. Vendégeimmel mindig közvetlen vagyok és igyekszem bizalmi, baráti viszonyt kialakítani. Csoportos óráim kreatívak, intenzívek, pörgősek és hatékonyak. Személyi edzéseim korosztálytól és nemtől függetlenek, táplálkozástanácsadásban és személyre szabott étrendben is segítek. Pedagógus létemre fontosnak tartom a pontosságot és a céltudatosságot. Úgy érzem, ha már változást szeretnél az életeden, akkor tedd oda magad 100 százalékosan és ne a kifogásokat keresd, “mert nincs lehetetlen csak tehetetlen”! Az eddigi vendégeim az általam javasolt étrenddel és személyre szabott edzéssel szemmel látható változáson mentek keresztül. Ez nem csak egy edzésről szól, hanem egy életmódváltás, ahogy lelkileg úgy testileg. Szeretettel várlak edzéseimre!

CONTACTS:
 • Facebook
 • email: modar.monika@gmail.com
 • telefon: +36204523108

SZIKORA SZILÁRD

SZEMÉLYI EDZŐ
Szilárd mozgató rugója, a testünkből kihozni a legtöbbet, fáradtságot, időt nem kímélve. Edzéseit ebben a szemléletben tartja, segít kimaxolni izmaidat, hogy óra végén fáradtan ugyan de elégedetten érezd magad. Fontos számára kliensei elégedettsége, ezért bármilyen korosztály, bármilyen célkitűzéssel fordulhat hozzá. Óráit mindig alaposan megtervezi, hogy minden izomcsoport alaposan, egységesen legyen átmozgatva. Kérdéseddel bátran fordulhatsz hozzá, akár edzéstervről, akár étrendről, akár táplálékkiegészítőkről legyen szó. Mindenképp várja visszajelzésed - pozitív vagy negatív - amivel törekszik a legjobb formád elérésére. Nincs túl korán vagy túl későn, rugalmas időbeosztással bármikor fordulhatsz hozzá! ‚Egyszer élsz, de ha jól csinálod az az egy is elég lesz. ‚ Greg Plitt

CONTACTS: