fbpx

TRAINERS

Személyi edzőre van szükséged?

Szeretnéd megismerni a gépeket? Vagy szeretnéd profibban végezni az edzésedet? Nézd meg edzőinket és töltsd ki a formot! 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot veled.

english_flag.png

Do you need a personal trainer?

Fill the form and we contact you in short time!

Milyen szinten vagy? / What is your training level?

Kezdő / beginner

Középhaladó / intermediate

Haladó / advanced

Női vagy férfi edzőt szeretnél? Do you prefer woman or man trainer?

Nő / Woman

Férfi / Man

Nincs preferenciám. I don't have any preferences.

Melyik teremben szeretnél edzni? Which place u prefer?

4% Fitness GYM

4% Fitness CORNER

Nincs preferenciám. I don't have any preferences.

Sérülés, egyéb megjegyzés / Injuries or other special things

tg
pj
bb
gh
kl
lp
oj
bj
gg
tomikor
kende-kor
eszti-kor
adammini2
barbimini
monikamini
barbiminikouj
parimini

TÓVÁRI GERGŐ

vezető személyi edző, csoportos edző

Lelkiismeretes munka és profizmus, ez jellemzi leginkább Gergő munkáját. Vezető személyi edzőként a 4% Fitness meghatározó személyisége, akinek magas szakmai tudásához kétség sem fér. A személyi edzés iránti szeretete és pedagógus végzettsége a város legjobb edzői közé emeli őt. Kezdők, haladók és profik számára egyaránt megfelelő választás a Gergővel való közös munka.

CONTACTS:

english_flag.png english speaking


PÉCH JÚLIA

személyi edző, csoportos edző

Júlia az az edző, aki elkötelezetten segít a vendégeinek a céljaik elérésében. Nem csak a személyi edzéseken van jelen, hanem a hétköznapokban is motivál az életmódváltásra. Júlia az edzéseket a legnagyobb szakértelemmel állítja össze, legyen szó rehabilitációról, gerinctréningről vagy alakformálásról. A jó hangulat és kemény munka egyaránt jellemzik az óráit. Ha komolyan gondolod, és nem tudod, hogy vágj bele, akkor keresd Júliát bizalommal.

CONTACTS:

english_flag.png english speaking


BARTAL BENCE

személyi edző

Bence egy állandóan jókedélyű és életvidám srác, aki az edzéseit is hasonló légkörben tartja, de persze profin ügyel az egyensúlyra, hogy ez az edzés rovására ne menjen. Számtalan gyakorlat, és edzésmódszer közül válogatva, mindig tud új elemeket hozni az edzésbe, új kihívásokat, ezért a hosszú távú munka során sem lép fel unalom és motiváció hiány. Személyre szabottan segít javítani az élet minőséget, odafigyelve minden apró részletre, az edzettségi szinttől, egészen az életkori sajátságokon át a testi szükségletekig. Mindenben áll rendelkezésre, legyen az sérülésből, betegségből történő rehabilitáció, korrekció, állapotfelmérés, edzésterv, táplálkozási tanácsadás, személyre szabott étrend, edzőtermi ismeretterjesztés, testsúly menedzsment.

CONTACTS:


GELENCSÉR HAJNI

személyi edző

Hajni a funkcionális edzésre szakosodott, szereti kombinálni a saját testsúlyos edzéseket a géppark használatával. Jó hangulatban telnek az órái, de ez ne tévesszen meg, ettől még tuti, hogy izomlázad lesz másnap. Szívesen fogad kezdőket, illetve haladókat is. Kinézetre az egyik leghitelesebb edző, márcsak ezért is motiváló. Táplálkozással kapcsolatban is el tud látni rengeteg tanáccsal. Akrobatikus fitnessben és testépítésben is releváns tapasztalata van, így nála biztos, hogy jó helyen leszel. Mottója: A tested mindent kibír, az elméd az, amit meg kell győznöd!

CONTACTS:

 • Instagram
 • email: gelencser.hajni1@gmail.com
 • telefon: +36702256797
english_flag.png english speaking


KOVÁCS LIZA

személyi edző

Liza az a lány, akivel szívesen bandázol a teremben. Egyrészről, mert külsőleg nagyon hiteles, másrészről az edzésein láthatod, hogy nem ma kezdte. Liza határtalan türelemmel és kedvességgel győzi meg kezdő és haladó vendégeit arról, hogy segítségével 110%-on teljesítsenek. Liza az a típusú személyi edző, akivel mindenki edzeni akar. Liza várja kezdők és haladók jelentkezését, akár egyedül, akár párban. Ne várj, írj neki nyugodtan!

CONTACTS:

 • Instagram
 • email: k.lizafitness@gmail.com
 • telefon: +36304070165

LANTOS PÉTER

személyi edző

Peti egyszerre lesz a kedvenc edződ és jó haverod. Az a típusú edző, aki sosem hagy magadra, és figyel arra, hogy minden edzést úgy élvezz, mintha az első alkalom lenne. Változatos gyakorlatok, kreatív edzések, Petinél sosem fogsz unatkozni. A vendégektől érkező rengeteg pozitív visszajelzés azt sugallja, hogy Peti tudja a titkát annak, hogy mitől lesz valaki jó edző.

CONTACTS:

english_flag.png english speaking


OROSZ JÁNOS

személyi edző

János számára nagyobb eredmény látni valakinek az első húzódzkodását vagy fekvőtámaszát, mint 37 kilóról 52 kilóra ugrani a mellgépen. Egy ilyen sikerélmény hatalmas löketet adhat neked is. Többnyire az egész napos ülés negatív hatásait igyekszik ellensúlyozni az edzések során, és olyan gyakorlatokat mutat majd, amikről elsőre el sem hiszed, hogy sikerülhet, pedig menni fog. Nem rakétatudomány felpakolni egy kis izmot vagy lecsípni egy kicsit az úszógumiból. János segít a megváltozott életmódhoz alkalmazkodni, és olyan hosszú távon fenntartható szokásokat kialakítani, aminek hozadéka az egészségen, javuló testtartáson és jó közérzeten kívül a fogyás és izomépítés.

CONTACTS:

english_flag.png english speaking


BANDI JÚLIA

személyi edző

Júlia az az edző, akinek a legjobb hangulatban telnek az órái, ugyanakkor mosolyogva nézi végig azt is, amikor egy kemény edzés után, alig bírsz felvánszorogni a lépcsőn. Étrenddel egybekötött, súlyzós és funkcionális edzéseivel segít céljaid elérésében. Ha elhatároztad, hogy életmódot váltasz, de nem tudod, hogyan kezdj neki, keresd Júliát bizalommal! Segít, hogy végre olyan alakot láss a tükörben, amilyet megálmodtál.

CONTACTS:

 • Instagram
 • email: juliabandi95@gmail.com
 • telefon: +36301680891


GALGÓCZY GÁBOR

személyi edző

Jogi pályám mellett képeztem át magam csoportos edzővé, ezért a precizitás kulcsfontosságú számomra az edzések során is. Elsődlegesen a funkcionális edzésekre, valamint a saját testsúlyos edzésekre (bodyART, deepWORK, stretching) specializálódtam, azonban folyamatosan fejlesztem magam, hogy mindig a legjobb formámat nyújthassam. Csoportos óráimon is kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a vendégeim tökéletesen elsajátítsák a gyakorlatokat, majd a legjobbat hozzák ki magukból. A hozzám járók külön értékelik a kiemelt figyelmet, a barátságos, közvetlen hozzáállásomat, a jó hangulatot, a változatos gyakorlatokat, valamint az alapos nyújtásokat az óra végén. A legfontosabb számomra, hogy az edzések során a test mellett a lelked is edzed. Ép testben ép lélek, ez a mottóm.

CONTACTS:

 • Instagram
 • email: djgala21@yahoo.com
 • telefon: +36703641782


LÁSZLÓ TAMÁS

személyi edző

Ha Tomit egy szóval kellene jellemezni, akkor az a FANATIKUS. Hat éve foglalkozik a testépítéssel es számos verseny van mar a háta mögött. Szenvedélye és a sport iránti szeretete nem csak az atlétában, de az edzéseiben is maximálisan megmutatkozik. Hiába van rossz napod, fáraszt az asszony, egész nap szekál a főnök, vagy épp csak nincs meg a kellő motivációd az edzéshez, Tomi mellett garantáltan a 100%-ot fogod nyújtani. Ő ugyanis nem csak az edződ, de a mentorod és barátod is lesz egyben, akinél nem csak a fizikális, de a mentális egészséged is egyaránt kiemelt figyelmet kap. Fanatizmusa és lelkesedése vendegeire is átragad, talán ez a sikeres es jó hangulatú edzéseinek a titka. Lehetsz kezdő, haladó vagy már versenyző, nála jó kezekben leszel!

CONTACTS:

 • Instagram
 • email: laszlotomi9758@gmail.com
 • telefon: +36302435635


KARVALICS ESZTER

személyi edző

Eszti, amellett, hogy igazi energiabomba, mindig pörög, folyton vidám, kedves és nagyon jó hangulatban telnek az edzései, életre kelti azt a mondást is, miszerint sokszor az edződ a pszichológusod is. Hiszen az edzés mellett, kiemelkedő pszichológia szakos hallgatója Budapest egyik legnagyobb egyetemének is. Mottója, hogy a test és a lélek egészsége összefügg.

CONTACTS:

english_flag.png english speaking


TAMÁSI ÁDÁM

személyi edzőCONTACTS: Ádám versenysportolóból és mérnökből vált edzővé, így biztosra veheted, hogy nála minden gyakorlat végrehajtása a precizitáson alapul. Többévnyi extrémsport után pedig nem kérdés számára, hogy stabil alapokat biztosítson a sérülések elkerüléséhez, legyen szó konditermi vagy egyéb sportolásról. Gépes, súlyzós vagy saját testsúlyos edzés? A külföldi és hazai tréneri tapasztalatai után nála minden játszik!

english_flag.png english speaking


GYÖMBÉR BARBARA

személyi edző

Barbi fitnesz és testépites iránti szerelme élete egy nehéz időszakában alakult ki. Ekkor rá kellett jönnie, hogy mennyire fontos saját magunk szeretete, elfogása és folyamatos fejlesztése. Ez a szerelem azóta is tart, és szenvedélyévé vált, hogy másoknak is segítsen megtalálni a legjobb énjét, hiszen önmagunk elfogadása az első lépés a teljes boldogsághoz. Barbi segít abban, hogy a saját tested szerelmese légy és mindezt egy izgalmas, kihívásokkal és sikerekkel teli úton teheted meg vele.

CONTACTS:

 • Instagram
 • email: barbaragyomber@gmail.com
 • telefon: +36705864966
english_flag.png english speaking


MODÁR MÓNIKA

személyi edző, csoportos edző

Fontosnak tartom, hogy óráim jókedvűen teljenek, továbbá, hogy akik egyszer megfordulnak az óráimon azok a továbbiakban is visszajöjjenek. Vendégeimmel mindig közvetlen vagyok és igyekszem bizalmi, baráti viszonyt kialakítani. Csoportos óráim kreatívak, intenzívek, pörgősek és hatékonyak. Személyi edzéseim korosztálytól és nemtől függetlenek, táplálkozástanácsadásban és személyre szabott étrendben is segítek. Pedagógus létemre fontosnak tartom a pontosságot és a céltudatosságot. Úgy érzem, ha már változást szeretnél az életeden, akkor tedd oda magad 100 százalékosan és ne a kifogásokat keresd, “mert nincs lehetetlen csak tehetetlen”! Az eddigi vendégeim az általam javasolt étrenddel és személyre szabott edzéssel szemmel látható változáson mentek keresztül. Ez nem csak egy edzésről szól, hanem egy életmódváltás, ahogy lelkileg úgy testileg. Szeretettel várlak edzéseimre!

CONTACTS:


KOVÁCS BARBARA

személyi edző

Barbi, az a lány, aki nem fél a nagyobb súlyoktól, női vendégeit is arra tanítja, hogy nem a sok cardio a nyerő, ha feszes testet szeretnének. Férfi vendégeinél is a folyamatos fejlődésen van a hangsúly, legyen a cél akár tömegnövelés, akár szálkásítás. Nem fél segíteni neked nagyobb súlynál sem. Stability Workout trainer is, ami azt jelenti, hogy akkor is keresheted, ha a koordinációdat akarod fejleszteni - pl. a következő síszezonra. Hisz a jól felépített, flexibilis étrendben, ami nem koplalást jelent, instáján pedig folyamatosan ad erről tippeket. Barbi támogat és motivál, de csak azokkal szeret együtt dolgozni, akik komolyan veszik a céljaikat. Idén bikini fitness versenyzői babérokra is tör, másoknak is megmutatva, hogy egy versenyre nem csak esztelenül, és éhezéssel lehet felkészülni.

CONTACTS:

 • Instagram
 • email: kovacs.anna.barbara@gmail.com

english_flag.png english speaking


VARGA DÁVID

személyi edző

Dávid laza srác, de nagyon komolyan veszi az edzéseket, teljesen átszellemül munka közben. Ha valóban fejlődésre vágysz, nem pedig csak átdumált edzésekre, akkor ő a te embered. Szókimondó, és őszinte, úgyhogy nem fog köntörfalazni, ha valamit nem jól csinálsz. Célja, hogy helyesen megtanuld a technikákat és olyan súllyal dolgozz, ami megfelel az edzettségi szintednek. Egy percig ne hidd viszont, hogy nem fogja feszegetni a határaidat. Ami azt jelenti, hogy eléri, hogy utáld és kedveld egyszerre az edződet. Szívesen ad tippeket abban is, hogy milyen táplálék kiegészítőket használj, és mire felesleges pénzt költened. Olimpiai sportolókkal is foglalkozik, így nem ijed meg attól, ha az edzés terén komoly célokkal keresed fel őt. Hiteles edző, aki céljainak megfelelően táplálkozik, úgyhogy őt biztos nem vesztegeted meg egy tábla Milkával.

CONTACTS:

 • Instagram
 • email: vargadavid.szemelyiedzo@gmail.com


HATY ELEONÓRA

személyi edző

Ha elsőre megfélemlít a sok bonyolult kondi gép és elképzelhetetlennek tartod, hogy valaha magabiztosan használd őket, Nonó készségesen segít legyőzni félelmedet. Edzéseinek alapja a vendégek szintjének alapos felmérése, és az edzésterv pontos személyre szabása, legyen a célod fogyás, formásodás, erőnlét fejlesztése, vagy bármi egyéni. Nonó örök pozitivitásával és őszinte bátorításával mindig sikeresnek érzed magad, edzései feldobnak, feltöltenek energiával és magabiztossággal, így büszkén távozol róluk. Személyre szabott edzésein kívül táplálkozással kapcsolatban is kérheted segítségét, hisz VEGÁNKÉNT releváns információkat tud adni akár speciális diétákról is.

CONTACTS:

english_flag.png english speaking


JUHÁSZ TAMÁS

személyi edző

Lassan 13 éve foglalkozom a testépítéssel. Kezdetben erősportokkal, többek között fekve nyomás, erősember sportokban próbáltam ki magam. Majd 2010-től a testépítés ragadott magával és ez az életmód, ez a sport vált a hivatásommá és hobbimmá egyaránt! Testépítő- és fitnesz sportoktatóként, táplálkozási tanácsadóként a legfontosabb számomra, hogy hozzá tudok járulni az emberek egészségéhez és tudok nekik ezáltal segíteni. Könnyen megteremtem a kapcsolatot az ügyfeleimmel/vendégeimmel, legyen akár kezdő vagy haladó szintű sportoló. A lényeg, hogy mindig szeresd és élvezd amit csinálsz, mert így leszel eredményes, egészséges és boldog!

CONTACTS:


HOSSZEJNI PÁRISZA

személyi edző

Párisza kedves és humoros, és mivel állandóan jó kedve van, nagyon jól érzik magukat a vendégei, akár egy izzasztó edzés közben is. Párisza egy magas szintű táncos képzettséget párosít a fitness és alakformálás rejtelmeivel, így garantált, hogy segítségével meg tudod valósítani a célodat. Ha Páriszát meglátod az edzőteremben, biztos tudni akarod, hogy milyen edzéstervet követ, hiszen a saját fizikumán is látható, hogy valamit jól csinál. Páriszában nem fogsz csalódni, jelentkezz hozzá személyi edzésre!

CONTACTS:

 • Instagram
 • email: hosszejniparisza@gmail.com


TAJTYI BARBARA

személyi edző

Barbi egy nagyon nyitott gondolkodású, pozitív, motiváló személyiség, aki mellett nemcsak a tested tudod tökéletesíteni, hanem a saját magadhoz való hozzáállásodat is. Segítségével legyőzheted a konditeremtől való félelmed, nemcsak az edződ, mentorod is lesz egyben. Holisztikus szemléletével, mentalitásával bármilyen testi-lelki egészség kérdésben segít eligazodni az útvesztőben. Óráin a jókedv és a változatosság garantált. Szeretettel várja kezdő vagy haladó vendégek jelentkezését. Ha azt érzed belevágnál, de kell valaki, aki fogja a kezed és húz magával, akkor jó helyen jársz. Mottója: Tegyünk együtt az EGÉSZségedért!

CONTACTS:


TAMÁS DEBÓRA

személyi edző, gyógytornász

Debóra folyamatosan képzi magát, hogy minél széleskörűbb tudást szerezzen és többféle módszerrel segíthessen vendégeinek. Nagy hangsúlyt fektet a mozgástanulásra, agy-izom kapcsolat fejlesztésre, a gyakorlatok helyes kivitelezésére. Órái egyénre szabottak 100 %-os figyelem mellett étrend és életmódbeli tanácsokkal kiegészítve. A közös munka mindig jó hangulatban telik mialatt segít kihozni belőled a maximumot! Vár kezdőket és haladókat, formásodni, fogyni, izomtömeget növelni vágyókat illetve kismamákat szülés felkészítésre és szülés utáni regenerációra. Bátran keresd mozgásszervi / belszervi probléma esetén is (derektáji fájdalom, gerincferdülés, sérülés és műtét utáni állapot, szétnyílt hasizom, magas vérnyomás, cukorbetegség stb.) Egyéni vagy páros edzésre várja vendégeit.

CONTACTS:

 • Instagram
 • email: debora0029@gmail.com
 • telefon: +36306353025


KOVÁTS FRUZSINA

személyi edző, capoeira edző

Kováts Fruzsina vagyok, capoeira és személyiedző. 10 éves korom óta rendszeresen sportolok, 14 évet harcművészettel foglalkoztam, melyet évekig oktattam itthon és külföldre egyaránt jártam workshopokat tartani. Emellett a fitnesz világa keltette fel érdeklődésemet pályaválasztáskor, ezért ezen az úton folytattam tanulmányaimat. 3 éve foglalkozom személyi edzéssel és úgy érzem, hogy megtaláltam azt a hivatást, amit szenvedélyből csinálhatok és boldogsággal tölt el minden perce. Nagyon fontos számomra az egészséges életmód, szeretném elérni, hogy minél többen gondolkodjanak így! Ne teher legyen az edzés vagy a helyes táplálkozás, hanem beépüljön a mindennapi életbe és a jó közérzet örömét okozza. Akár fogyás, izomtömeg növelés, alakformálás vagy prevenció a célotok várlak Titeket edzéseimen! Étrendtervezésben, a helyes táplálkozás elsajátításában is segítek, keressetek bizalommal!

CONTACTS:

 • Instagram
 • email: bonequinhacecab@gmail.com
 • telefon: +36302378344


CSÁNYI ANDRÁS

személyi edző

Andrisról érdemes tudni, hogy egy nagyon közvetlen személy, ezáltal hamar meg tudja találni a közös hangot az edzettjeivel. 2 évig versenyzett men’s physique kategóriában, így ha esetleg versenyszerűen szeretnél foglalkozni a fitness világával akkor abban is tud számodra segítséget nyújtani. Fontosnak tartja az emberi kapcsolatokat, így mindig 100% -os figyelemre számíthatsz az edzései alatt, cserébe 110% -os teljesítményt vár.Ezek mellett természetesen meghallgatja az aznap történteket, hisz véleménye szerint a jó edző egyben jó pszichológus is. Te is tudod, hogy ez így van, ne tagadd! Ha nem csak “egy vendég” szeretnél lenni, hanem egy igazi csapat tagja, akkor ne várakozz tovàbb, írj Andrisnak!

CONTACTS: