fbpx

A sztori...

Így kezdődött minden

Írhatnék ide sokféle reklámszöveget arról, hogy mennyire menő csoportos óráink vannak, de inkább elárulok egy titkot. Az egész 4% Fitness egy 6 fős csoportos órából indult és nőtte ki magát konditermekké. Sok évvel ezelőtt egyik ismerősöm, Zsolti, fél éven keresztül kérte, hogy milyen jó lenne, hogy ha a személyi edzések mellett csoportos órákat is tartanék. A kis spórolt pénzemből megvettem az első TRX állványomat, eszközöket és heti két alkalommal, este 20.30-tól indultak az edzések. Ez volt 2015. február 16-tól a 4% training. 2017-ben már majdnem 300-an jártak az edzéseimre, ideje volt előrébb lépni, jött a GYM.

Órarend

Kötelező regisztrálni az órákra?

Az órára nem kötelező regisztrálni, de erősen javaslott, hiszen a 18 órakor és 19 órakor kezdődő órák szinte mindig teltházasak, ezért a helyszínen csak szerencse kérdése, hogy lesz-e helyed vagy sem. Ha egy óra teltházas, az órerend kijelzi. De a fontos dolog: a helyszínen is tudsz regisztrálni. 

Így tudsz előregisztrálni az órákra!

Hogyan jelentkezz be órára, hogy ha VAN QR kódod?
Ha már megvan a QR kódod, tehát tag vagy a termünkben, akkor a QR kódod és a megadott email címed alapján tudsz regisztrálni. Egyszerű. Amennyiben sikeresen regisztráltál egy órára, visszaigazoló emailt fogsz kapni.

Hogyan jelentkezz be órára, hogy ha NINCS QR kódod?
Semmi gond. Gyere hozzánk edzeni, és az első alkalommal beregisztrálunk. Itt csak arra figyelj, hogy a 18  órakor és 19 órakor kezdődő órák sokszor teltházasak. Az első alkalom után már rendelkezni fogsz QR kóddal és már otthonról is tudsz előregisztrálni.

Hogyan jelentkezz be, hogy ha AYCM kártyával jössz hozzánk?
AYCM L kártyával tudsz az óráinkra jönni. Gyere el hozzánk edzeni, és első alkalommal segítünk a regisztrációban. Utána már otthonról is meg tudod csinálni.

Beregisztráltál, de szeretnéd lemondani az órát?

Az órára való előregisztráció során egy emailt kapsz a sikeres jelentkezésről. Ez az email tartalmazza a LEMONDÁSI LINKET. Fontos, hogy az óráról csak 24 órával előtte tudsz leregisztrálni.

Árak és bérletek

1 alkalom: 2 200 Ft

4 alkalom: 8 000 Ft

VIP bérlet: 15 000 Ft

Árakról további infók: https://negyszazalek.com/info/

A VIP bérlettel 30 napig bármennyi órára jöhetsz, és használhatod a 4% FITNESS GYM-et és Wellness-t is. Naponta két alkalommal léphetsz be vele.

Fizetni a helyszínen lehet SIMPLEPAY  applikációval vagy készpénzzel. Bankterminál nincsen. Hamarosan online fizetés is lehetséges lesz.

Helyszín

Ne felejtsd el, a  csoportos órák a 4% FITNESS GYM földszinti, SECTION 0 résznél vannak. A 4% FITNESS CORNER-ben és GARDEN-ben nincsenek csoportos órák.

Feltöltés alatt: óratípusok, edzők, képek és videók